Pillefyr til alle slags huse

Hos Bjæverskov og Ørslev VVS har vi mange års erfaring indenfor salg og montering af pillefyr, og er én af Sydsjællands største leverandører. Vi er et professionelt team, der består af kompetente medarbejdere, som er eksperter inden for fagområdet, og derfor kan du være sikker på, at vi altid udfører et kvalitetssikkert arbejde og en god service


Sådan fungerer et pillefyr

Et pillefyr er et varmeanlæg, som har samme funktion som et oliefyr eller gasfyr, og kan derfor opvarme dit hus eller dit vand. Forskellen er bare, at du skal fylde fyret med sammenpressede træspåner og savsmuld, også kaldet træpiller. Pillefyret er sammensat af 3 dele; træpille-magasinet, kedlen og brænderen. Processen for opvarmningen fungerer således, at der fyldes piller i magasinet, hvorfra de automatisk føres i brænderen i takt med forbrændingen. Dertil vil den indbyggede blæser og røgsuger tage luften til forbrændingen.

Pillefyret er derfor ideelt for dig, som søger den billigste måde at opvarme ens bolig på. Pillefyret er nemlig en god investering, da du på sigt kan halvere din varmeregning sammenlignet med udgifterne for olie- eller gasfyr.

Leveret af